Syksyn satoa gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon –kurssi

Tarkastelet mennyttä tapahtumaa.

Tervetuloa mukaan Syksyn satoa gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon –kurssille! Kurssilla tehtävistä leivonnaisista ja ruoista saa reseptit mukaansa. Ohjaajina toimivat Minna Mikola ja Teija-Leena Heikku. Otathan mukaan sisäkengät, esiliinan sekä rasioita kotiinviemisiä varten.

Kurssille mahtuu mukaan 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen päättyy 8.9. Maksathan kurssin osallistumismaksun 5€ heti ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen tilille FI17 5710 0420 8506 53 ja viestiksi ”Syksyn satoa” sekä lisää mukaan henkilöiden nimet joiden osallistumisen maksat.

 

Kurssi on täynnä

Ilmoittaudu mukaan Syksyn satoa gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon -kurssille:

Leaflet | Map data © OpenStreetMap contributors, CC-BY-SA, Imagery © Mapbox