Omat jäsentiedot

Omien tietojen tarkistus ja korjaaminen:

Jäsenenä pääset tarkastelemaan sekä tarvittaessa korjaamaan omia jäsentietojasi Keliakialiiton sivujen oikeasta ylälaidasta löytyvän "Kirjaudu" -painikkeen alta. 

Kirjautuneena pääset myös laajemmin käsiksi Keliakialiiton verkkosivujen sisältöihin, kuten Matkalla-osion kaikkiin kielikäännöksiin, joista harvinaisempien kielien käännökset näkyvät vain kirjautuneille jäsenille. 

Kirjautuminen omille sivuille:

Kirjautumiseen tarvitset oman jäsennumerosi sekä salasanan. Jollet muista jäsennumeroasi, voi sen helposti tarkistaa Gluteeniton Elämä -lehden takasivulta tai ottamalla yhteyttä meihin tai Keliakialiittoon. 

Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä salasana on se postinumero joka sinulla on ollut liittyessäsi Keliakialiittoon. 

Jos Keliakialiittoon liittymisestäsi on aikaa kymmeniä vuosia, voi olla että salasanaksi on laitettu uudempi postinumero kuin se joka sinulla on ollut liittyessäsi. Jos postinumeroja on ollut paljon on ehkä helpointa tilata uusi salasana tai ottaa yhteyttä Keliakialiittoon, kuin koettaa arvailla mikä mahdollinen "postinumerosalasana" voisi olla. Molemmat yhteydenottotavat ovat helppoja ja linkki sekä yhteydenotto-osoite (sähköposti) löytyvät kirjautumisikkunan yhteydessä. Voit toki ottaa myös suoraan yhteyttä joko Keliakialiiton toimistoon osoitteessa toimisto@keliakialiitto.fi, Keliakialiiton jäsenpalveluihin osoitteessa jasenpalvelut@keliakialiitto.fi tai soittamalla jäsenpalveluihin numeroon (03) 2541 322. 

Omilta sivuilta löydät omat perustietosi ja pääset muokkaamaan niitä. Pääset sieltä myös esimerkiksi lisäämään tietoihisi sähköpostin, jotta saat jatkossa yhdistyksemme sähköistä jäsenpostia. Omilta sivuilta löydät myös maksutiedot sekä jäsenyytesi ja pääset helposti tarkastamaan onko esimerkiksi jäsenmaksusi maksettuna. Oman sähköpostin saa lisättyä omiin tietoihin myös ottamalla yhteyttä Keliakialiiton toimistoon osoitteessa toimisto@keliakialiitto.fi, Keliakialiiton jäsenpalveluihin osoitteessa jasenpalvelut@keliakialiitto.fi tai soittamalla jäsenpalveluihin numeroon (03) 2541 322.