Vaikuttaminen

Miten voin vaikuttaa paikallisessa yhdistystoiminnassa?

Turun seudun keliakiayhdistyksen toimintaan pystyt vaikuttamaan monella tapaa; olemalla läsnä kokouksissa, antamalla toiveita tai palautetta meille tai tulemalla mukaan vapaaehtoistoimintaan! 

Kevät- ja syyskokoukset ja hallituksen kokoukset

Turun seudun keliakiayhdistyksen hallitus kokoontuu kuukausittain hallituksen kokouksiin päättämään yhdistyksen tulevasta toiminnasta. Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille, ja niihin osallistumalla saat parhaimmat mahdollisuudet vaikuttaa! 

Etenkin paikalla kannattaa olla kevät- ja syyskokouksissa; jokakeväisessä kevätkokouksessa hyväksytään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä vuodelta. Jokasyksyisessä syyskokouksessa taas hyväksytään tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä edustaja Keliakialiiton liittokokoukseen. 

Jos sinulla on Turun seudun keliakiayhdistyksen toimintaan liittyviä toiveita, voit aina olla yhteydessä hallitukseemme - joka ottaa asiakseen lisätä toiveesi hallituksen käsittelyyn. Löydät hallituksen yhteystiedot täältä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä joko soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon tai lähettämällä meille sähköpostia yhdistyksen sähköpostiin. Löydät yhteystietomme täältä.Mukaan toimintaan hallituksessa

Yhdistyksen syyskokous valitsee aina yhdistyksen hallituksen. Usein uudet hallituslaiset valitaan erovuoroisten hallituslaisten tilalle. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta.

Mukaan hallitukseen pääsevät kaikki kiinnostuneet - hallituksessa on aina tilaa niin varsinaisille jäsenille kuin varajäsenillekin. Hallituksessa mukanaolo ei edellytä keliakiaa, vaan ainoastaan jäsenyyttä Turun seudun keliakiayhdistyksessä. 

Jollei aika tai rohkeus riitä lähteä suoraan hallituslaiseksi - varajäseniä tarvitaan aina! Näin voit olla mukana vaikuttamassa, mutta sinun ei tarvitse sitoutua varsinaisen hallituslaisen velvollisuuksiin.

Paras tapa vaikuttaa paikalliseen gluteenittomaan järjestötoimintaan on Turun seudun keliakiayhdistyksen hallituksessa!

Toimintaa myös Turun ulkopuolella

Turun seudun keliakiayhdistyksen toimialue on laaja, mutta valitettavasti hetkeen ei ole ollut resursseja tai kontakteja järjestää toimintaa kuin Turun alueella. Toiveena kuitenkin olisi että toimialueilla olisi ainakin kontaktihenkilö jonka avulla voisimme pitää yllä toimintaamme myös Turun ulkopuolella, koko toimialueemme alueella. Tämä jotta kaikille jäsenillemme olisi mahdollisuus osallistua gluteenittomaan paikallistoimintaan. 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, tai ryhtymään kontaktihenkilöksemme ota meihin yhteyttä!