Gluteenittomien makeisten valmistus -kurssi

Kurssilla opitaan valmistamaan gluteenittomia makeisia mm. fudgea ja marmeladeja Turun makeismestarien Tom Ketosen ohjaamana.  Kurssi järjestetään Syvälahden koulun kotitalousluokassa Hirvensalossa. Kurssilla valmistetut makeiset saa mukaansa.  

Osallistumismaksu: keliakiayhdistyksen jäsen 5€, ei-jäsen 10€. Kurssille mahtuu 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset nettilomakkeella https://keliakiaturku.nettilomake.fi 18.2. mennessä. Ilmoitathan jokaisen henkilön omalla lomakkeella. Maksu heti ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen tilille FI18 4309 1020 0504 54 ja viestiksi ”Makeiskurssi” sekä lisää mukaan henkilöiden nimet joiden osallistumisen maksat.