Verkkosivuprojekti!

26.5.2020

Ole osa uusia verkkosivujamme!

Hei jäsen,

Uudistamme kesän aikana verkkosivujamme uuteen versioon. Tavoitteenamme on luoda selkeät ja helppokäyttöiset sivut, jotka toimivat ongelmitta myös mobiililaitteilla.

Verkkosivumme kaipaavat myös muuta kuin helppokäyttöisyyttä, ja toivomme nyt pientä apua teiltä! Toiveena olisi luoda verkkosivuista Turun seudun keliakiayhdistyksen näköiset, ja tämä onnistuu parhaiten jäsenten avulla.

Eli jos sinulla on kuvia Turun seudun keliakiayhdistyksen tapahtumista, niin uusimmista kuin kuvia vuosien varrelta, jotka olisit valmis jakamaan uusilla verkkosivuillamme, lähetä ne osoitteeseen turunkeliakiayhdistys@gmail.com.

Ota huomioon että kuvissa ei saa näkyä kasvoja, jollei kuvassa näkyvän henkilön suostumusta kuvan julkaisemiseen ole.

Kivoja kuvahetkiä toivoen,

Turun seudun keliakiayhdistyksen hallitus