Näin tarkistat yhteystietosi jäsenrekisteristä!

2.3.2020

Omat tiedot on hyvä tarkistaa oikeiksi ja ajankohtaisiksi, jotta saat ajakohtaiset tiedot yhdistyksesi kuulumisista ja tapahtumista! Kannattaa tarkistaa ainakin että sähköposti on oikea, jotta jäsenkirjeemme tai mahdolliset tapahtumamuutokset tavoittavat sinut!

Jäsentietosi voit tarkistaa joko

• soittamalla Keliakialiittoon puh. 03 2542 322 TAI
  • lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelut(at)keliakialiitto TAI
  • kirjautumalla netissä täällä (tai valitse keliakialiitto.fi pääsivulta oikeasta yläkulmasta kohta Kirjaudu). Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi joka löytyy jäsenkortista, mobiilijäsenkortista tai Gluteeniton elämä –lehden takasivulta. Jollet ole ennen kirjautunut omille sivuille salasanana toimii se postinumero, joka sinulla oli elokuussa 2015. Salasanan voi vaihtaa itselleen paremmin sopivaksi ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.