Keliaakikon makumuistoja teokselle jatkoa leivontavideolla!

28.4.2022

Tervetuloa leipomaan yhdistyksen kanssa!

Keliaakikon makumuistoja -teosta haluttiin jatkaa leivontavideon kautta, ja nyt video on täällä!

Leivomme videolla vuonna 2021 julkaistusta Keliaakikon makumuistoja -teoksesta löytyvät reseptit pataleivälle ja kaurareissareille. Molemmat reseptit ovat myös aloittelevalle gluteenittomalle leipurille soveltuvia, mutta etenkin kaurareissarit ovat helppo ja koko perheelle soveltuva leivontaprojekti.

Haluamme tietää leipomisonnistumisistanne! Lähettäkää meille kuvia joko sosiaalisen median kanavillemme Facebookissa @Turun seudun keliakiayhdistys ry tai Instagramissa @turunkeliakiayhdistys!

Ihania leivontahetkia 😊

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.