Syksyn satoa gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon –kurssi

Tervetuloa mukaan Syksyn satoa gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon –kurssille! Kurssilla tehtävistä leivonnaisista ja ruoista saa reseptit mukaansa. Ohjaajina toimivat Minna Mikola ja Teija-Leena Heikku. Otathan mukaan sisäkengät, esiliinan sekä rasioita kotiinviemisiä varten.

Kurssille mahtuu mukaan 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen päättyy 8.9. Maksathan kurssin osallistumismaksun 5€ heti ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen tilille FI17 5710 0420 8506 53 ja viestiksi ”Syksyn satoa” sekä lisää mukaan henkilöiden nimet joiden osallistumisen maksat.

 

Ilmoittaudu mukaan Syksyn satoa gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon -kurssille: