Syksyn satoa gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon –kurssi
- la 21.9.2024 klo 12–16
- Syvälahden koulu
- Vanha Kakskerrantie 8, 20900 Turku
Tervetuloa mukaan Syksyn satoa gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon –kurssille! Kurssilla tehtävistä leivonnaisista ja ruoista saa reseptit mukaansa. Ohjaajina toimivat Minna Mikola ja Teija-Leena Heikku. Otathan mukaan sisäkengät, esiliinan sekä rasioita kotiinviemisiä varten.
Kurssille mahtuu mukaan 16 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen päättyy 8.9. Maksathan kurssin osallistumismaksun 5€ heti ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen tilille FI17 5710 0420 8506 53 ja viestiksi ”Syksyn satoa” sekä lisää mukaan henkilöiden nimet joiden osallistumisen maksat.