Liity jäseneksi

Eri puolilla Suomea toimivat 30 Keliakialiiton jäsenyhdistystä ovat keliakiajärjestön ydin. Jokainen henkilöjäsen kuuluu johonkin keliakiayhdistykseen.

Yhdistykset toimivat keliaakikkojen ja heidän läheistensä tukena sekä edistävät keliaakikkojen hyvinvointia omalla alueellaan. Keliakiayhdistykset järjestävät eri puolilla Suomea monenlaista toimintaa, johon kannattaa tutustua ja mennä mukaan.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksemme toimintaan, esimerkiksi jäsentilaisuuksiin, luento- ja neuvontatapahtumiin, leivontailtoihin, retkille, matkoille, kesäpäiville ja messuille.

Tulemalla mukaan keliakiayhdistykseen et jää keliakiasi kanssa yksin; saat uusinta tietoa keliakiasta, tapaat mukavia ihmisiä, pääset näkemään ja kokemaan monenlaista uutta ja saat halutessasi mahdollisuuden vaikuttaa

Voit liittyä keliakiayhdistyksen jäseneksi seuraavin tavoin:

Huomaa, että valitset oikean yhdistyksen! Turun seudun keliakiayhdistys ry​

1. Täyttämällä lomakkeen, joka löytyy  tästä linkistä Keliakialiiton verkkosivuilta

2. Soittamalla Keliakialiittoon, puh. 03 2541 300

3. Sähköpostitse voit liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen jasenpalvelut@keliakialiitto.fi.

Jäsenmaksu on 25 euroa/vuosi (v. 2017) sisältäen mm. Keliakia-lehden viisi numeroa/vuosi.

Keliakialiitto on ottanut käyttöön uuden jäsenrekisterin, jonka myötä jäsenet pääsevät katsomaan, tarkistamaan ja muokkaamaan aiempaa enemmän omia jäsenyystietojaan.

Omat tiedot -osion lisäksi Keliakialiiton jäsensivuilla on:

- paljon ajankohtaista tietoa
- Keliakia-lehdet selailtavina näköisversioina
- keskustelupalsta
- reseptejä
- asiantuntijavastauksia
- matkakertomuksia ja kielikäännöksiä
- tietoa keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta
- tietoa jäseneduista
- kokemustietoa ja vertaistukea

Tervetuloa  jäseneksi ja jäsensivuille!